dilluns, 19 de març del 2007

Orientació a Togores

Per fi arribava el gran dia. La darrera reunió va ser el dimarts i tota la setmana ha estat un anar i venir missatges entre el grup per tal de no oblidar res. Sembla que ho tenim tot controlat. El número d’inscripcions va augmentant i això fa pujar el grau de tensió.
A les 7 hem d’estar a la sortida per començar a preparar-ho tot. M’aixeco aviat, així tinc temps d’esmorzar una mica i poder veure el final de la F-1.
Arribem al pont i mentre tres (Clemente, Bernat i Manel) van a posar les fites, comencem a muntar la infraestructura necessària. Hem de col·locar algunes coses a un lloc diferent del previst, ja que ens sembla millor. La tasca del Xavi organitzant i prenent decisions és important. És el que té més experiència en aquest tasques organitzatives i es nota. Tots fem el que podem o el que sabem.
 
A les 9 ja ho tenim tot a punt i comencen a arribar els primers participants. La primera feina important és per la taula d’inscripcions on sempre cal resoldre incidències amb paciència. A les 9.30 donem la sortida a un que ha demanat avançar la seva hora per un tema personal. I a les 10.00 comencen la resta de sortides de minut en minut. En algun moment es produeix alguna aglomeració, però es van solucionat sense més. A partir de les 11 ja queda poca gent per sortir. Tothom està corrent pel circuït, encara no ha arribat ningú. A les 11.30 surt una parella amb els seus dos fills a fer el C-3. Són els últims.

Ja han començat a arribar i cal comprovar si han trobat totes les fites i el temps emprat per fer les classificacions. Al principi és divertit, però a mesura que s’acumulen les targes la feina es fa feixuga. Sembla que no s’acabarà mai. En algun moment tinc la sensació de caos. Encara no han arribat els darrers i no hem controlat totes les targes, però donem els premis i comencem a recollir tot esperant que tothom acabi.
Encara s’ha d’anar a recollir les fites, i al vespre caldrà penjar la classificació a Internet.
Finalment ha estat un èxit de participació. Hi ha algunes queixes, però també comentaris molt elogiosos sobre el lloc on s’ha realitzat la cursa. Ara tocarà fer valoració per tal que la propera surti millor, i evitar algunes petites errades.