dimecres, 1 d’octubre de 2014

Barrufant fites i podi.

El campionat de Catalunya de relleus es la festa catalana de les curses d'orientació. Tots els clubs presenten les seves millors gales. És una tradició entre els orientadors presentar-se disfressar-se. Alguns temporades havíem fet alguns intents, però aquest any vam tenir una bona idea i un parell de l'equip li van dedicar hores per tal de tenir les disfresses a punt pel dia D. I així va ser. Vam formar un gran equip de barrufets amb el seu gran barrufet al capdavant.

Per tercer any consecutiu corria la categoria màster, equips de majors de 50 anys amb dos rellevistes per equip. Aquest any el meu company d'equip seria el Toni, ja que el Felip completava el nostre equip de veterans. Defensàvem el títol aconseguit l'any passat a Llers. Sabíem que no seria possible guanyar ja que el COC presentava un equip molt potent que de ben segur seria el guanyador, tal com va ser. El nostre objectiu era fer segons i amb aquesta idea em vaig col·locar a la línia de sortida.
Sortida en massa com sempre espectacular i ben aviat estic al darrere del tot com ja era previsible. De córrer ben poc ja que després d'una baixada el terreny s'enfila amunt a través de les antigues pistes d'esquí de Rasos de Peguera. Vaig trobant les fites sense problemes. Tinc la sensació que vaig tercer, ja que en alguna fita he vist al Dedeu per davant meu, però sé que no el porto massa lluny. 
A les baixades tampoc es pot córrer massa ja que el bosc està força brut de branques. Passo per la fita vista i escolto els crits d'ànims dels companys. Entro de nou en una zona de fortes pujades que fa bufar de valent. Em despisto amb una fita que no és meva, però rectifico ràpid. 
Entro en la darrera part de la cursa. Vaig el més ràpid possible per tal de donar el relleu en bones condicions. Quan lliuro el mapa veig que anem segons. Objectiu complert. Portem gairebé un minut al tercer classificat i un minut i mig al quart. Ara tot queda en mans de la orientació del Toni.
A mi només em resta esperar. En el pas per la fita vista, el Toni manté la segona plaça. Al cap d'una estona el veig enfilar meta i entrem junts celebrant-ho. Un cop arribats ens girem i just al darrera tenim al tercer classificat. Hem estat segons amb només 12 segons d'avantatge. Estem satisfets pel resultat. 
La resta del matí el passem animant als companys dels diferents equips. Tots van acabant assolint força bons resultats.
En el lliurament de premis també ens donen el premi a la millor disfressa i amb la pluja a sobre nostre marxem cap a casa ben contents per tot plegat. 
 

2 comentaris:

Dioni Tulipán ha dit...

Felicitats Ricard!!

I quines pintes, jeje.

By the way... ja puc fer comentaris!!

Ricard Masferrer ha dit...

Va ser molt divertit.
Havia activat alguna cosa del google plus que fa desaparèixer la opció d'escriure comentaris. Coses de les modernitats de les aplicacions.