dilluns, 22 d’agost del 2016

Aralar ens espera



Fa tres anys vaig aprofitar l'oportunitat que s’organitzava el campionat d’Europa a casa nostra per participar-hi. Vam fer equip amb el Joan Sánchez, sota el nom de Som Mas-Sa. Des d’aleshores hem participat amb nombroses rogaines per tot Catalunya. El 2013 no pensava pas que tindria una nova oportunitat de competir amb el bo i millor de tot Europa, però aquesta s’ha presentat de nou.
Quan vam saber les dates i el lloc on es celebraria aquest any, (Aralar, Navarra), no ens va costar gens engrescar-nos. Una inoportuna lesió del Joan va comportar que no participessin gairebé en cap rogaine al llarg del 2016, excepte el campionat de Catalunya a La Molina, on vam tenir bones sensacions tret de la darrera hora de cursa. Des d’aleshores tot l’entrenament ha estat molt centrat en Aralar.

Aprofitant les vacances he fet algunes sortides llargues per muntanya per acumular kms. i desnivell. També he recuperat l’entrenament de la marató que fa anys havia fet amb Roger Roca a l’època del 10.1000.com. Per cert és un entrenament en que va participar Luis Enrique que aquells moments feia poc que havia deixat el futbol i començava a dedicar-se a això del córrer. Han passat els anys i no he seguit el pla d’entrenament fil per randa, però si que l’he utilitzat de guia. Feia molt de temps que no sumava més de 80 kms. setmanals i pràcticament ha estat així tot l’estiu. Conseqüència de tants kms. he baixat un parell de quilos que sempre va bé.
Dono l’entrenament per acabat i marxo cap a Navarra a gaudir d’uns dies de descans abans d’afrontar la cursa el proper cap de setmana. L’objectiu principal serà gaudir de la competició i del paisatge i tractar-ho de fer el millor possible dins de les nostres possibilitats. Hi ha 9 equips inscrits en la nostra categoria. Esperem no ser els darrers de la categoria com ens va passar fa tres anys. Per això hem planificat que no dormirem en totes les 24 hores. Per si algú ens vol seguir la organització ens instal·larà un aparell a la motxilla que permetrà fer el seguiment de tots els equips a partir de les 3 hores de cursa. Som l’equip 408. https://tracktherace.com/es/erc-aralar-2016-erc-24h/race?n=408


4 comentaris:

Luigi ha dit...

Molta i molta sort. I passi el que passi, un bon patxaran ho fa tot més agradable

Ricard Masferrer ha dit...

Gràcies. Us espera una llarga crònica a la tornada que 24 hores cercant fites donen per a molt.

Dioni Tulipán ha dit...

Sí, Ricard!! Que vagi tot molt bé.

Gaudeix de la (mitja) setmana de "Tapering" (o no ho feu) a Navarra, i a donar-ho tot aquest cap de setmana.

Esperant la llarga crònica :-)

Ricard Masferrer ha dit...

Hi haurà crònica de Navarra i també de la cursa.