dimecres, 1 de maig del 2019

60.000


Aquest matí he traspassat la barrera dels 60.000 km.
1 de maig, km. 60.000 per Can Gambús
El 24 de febrer del 2014 superavaels 50.000. He necessitat una mica més de 5 anys per assolir la següent xifra rodona. Per tant corro al voltant de 2.000 km. per any. El fet de córrer s’ha convertit en una necessitat i en un costum alhora. Surto de tres a cinc dies per setmana. Depèn de si tinc algun objectiu més o menys important o exigent a prop.

Al llarg d’alguns anys buscava millorar els meus temps i assolir millors marques. A hores d’ara ja només cerco el gaudi personal i el manteniment d’un mínim de forma física. L’entorn on visc m’ho poso fàcil. Només haig de baixar al portal de casa i posar-me a córrer. Tinc el barri de Can Gambús, un barri nou urbanitzat, però on no hi viu ningú causa de la crisi i gairebé tancat al trànsit. És un lloc ideal pels dies que ha plogut i està tot enfangat. Per la resta de dies, depèn sempre del temps del que disposo o de la distància que vull fer, però puc córrer per Sant Quirze del Vallès, la Serra de Galliners, un bon lloc per endurir les cames amb les seves pujades, el Parc de Catalunya, la zona de Can Bonvilar i Mossèn Homs, Can Déu i el seu bosc malmès per la ventada del 2014, Togores i el Torrent de Colobrers, el riu Ripoll, ...

I també les muntanyes més properes, habitualment el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac amb els seus corriols interminables.

Mentre el cos aguanti seguiré fent quilòmetres encara que els meus ritmes es vagin alentint. El proper objectiu serà arribar als 70.000. Si segueixo la mitjana actual serà cap allà el 2024.

2 comentaris:

Luigi ha dit...

Enhorabona! Una gran fita! A continuar gaudint de l'activitat física!

Ricard Masferrer ha dit...

Gràcies Luigi. Seguirem gaudint sempre que puguem i mantenint una mica la forma.