divendres, 21 de juny de 2013

CAMPIONS!!!!!!!!

Tornen els campionats de Catalunya per relleus.
Formava part d'un del segon equip sènior del club, però dos dies abans per una lesió d'un company hem de refer els equips i finalment ens presentem el Felip i jo en la categoria homes màsters igual que la temporada passada a Malanyeu.
La cursa la organitza Aligots en terrenys dels municipi empordanès de Llers, un terreny que va patir el foc de l'estiu passat i on tots acabarem les nostres curses emmascarats de negre.
La competició de relleus és sempre una cursa especial. Tots els clubs presenten les seves millors gales. La foto de tot el grup fa goig.

Em preparo per la sortida en massa. Sóc el primer rellevista. Sé que el més important d'aquesta cursa és no cometre errades. Tenim opcions de fer un molt bon resultat i ho volem aprofitar. Una mica d'escalfament i ocupo el meu lloc al darrera de tot, amb la resta d'equips de la mateixa categoria. Tots ens coneixem, ja que coincidim en altres curses Surto caminant. No tinc pressa, i em quedo l'últim tot sol. Dono un cop d'ull al mapa i corro fins al triangle.

Faig un petit tram per un corriol entre camps, però de seguida m'endinso en una zona plena de pedres i d'esquelets negres d'arbres. Avançar ràpid és difícil. De tant en tant m'aturo per mirar el mapa i resituar-me. Arribo a un punt en tinc al davant un tallat força profund. On sóc ? Ja ho veig. Entre tanta pedra m'he desviat més a l'Oest del que volia, però ben aviat sóc al terreny obert on dins un forat trobo la primera fita. Un cop a casa veig que hauria estat més ràpid anar per corriols evitant tota aquesta zona minada de pedres que dificultava poder anar depresa. Ha estat una primera fita lenta, però tampoc he perdut massa temps.
Ja he entrat al mapa i enfilo sense massa entrebancs les següents tres fites. Quant surto de la 4 veig que hi arriba el Dedeu. Coincidim a la sortida de la 5 i parlem un moment. Feia temps que no participàvem en la mateixa categoria. Cadascú fa el seu camí vers la 6. Cal travessar un terreny obert en pujada farcit de petits i no tant petits murs que alenteix la cursa. Cal cercar la millor opció per no topar-te amb massa murs en la ruta escollida. 6 i 7 enllestides.
Em torno a trobar amb el Dedeu en la 7 i anem junts fins a la 11, passant primer per la fita vista on escolto els crits d'ànims dels companys. A la 10 em faig una mica d'embolic. Quan m'hi apropo veig un mur a la meva dreta que no localitzo al mapa. No ho entenc, teòricament estic ben situat però aquell mur em despista. Finalment ho veig: la línia fúcsia del mapa ens el tapa! Ja està 10 i 11. Aquí ens separem amb el Dedeu. Tenim fites diferents de nou. Cada una va a la seva. Vaig el més ràpid possible per donar el relleu al Felip amb avantatge. I així és! Gairebé un minut. Anem primers! 45-07 ha estat el meu temps.

Ara toca esperar que el Felip remati la feina. Mentre comentem la cursa amb el Dedeu. Ho hem passat bé. Espero el pas del meu company per la fita vista amb impaciència. Allà arriba, ha anat ràpid i seguim primers. Espero la seva arribada a la darrera fita.

Fem l'entrada a meta tots dos junts. Som campions de Catalunya! Ha estat una molt bona cursa. 

2 comentaris:

Dioni Tulipán ha dit...

Felicitats Campió de Catalunya !!

Ricard Masferrer ha dit...

Gràcies Dennis. Fa il·lusió pujar al podi de tant en tant.