diumenge, 21 d’agost de 2005

Entrenament de diumenge

Després de la jornada d’ahir, avui s’ha aixecat el dia sense cap núvol: un bon dia per córrer.
Baixo les escales i als tres minuts ja deixo l’asfalt per córrer per un corriol entre camps amb Sant Llorenç del Munt retallat al fons. Poc després entro en una urbanització propera a casa que em cal travessar i amb deu minuts més agafar un camí per mig d’un magnífic bosc de pins. Corro sense forçar i amb unes bones sensacions.
Deixo el bosc, travesso una carretera i continuo pujant per un camí ample, per una banda, el camp de golf, i a l’altre les vies del tren. Ara tinc Sant Llorenç del Munt a la dreta i al fons, davant meu, puc admirar les muntanyes de Montserrat. Bufa força vent en contra i es fa empipador. Al cap de poc passo a l’altra banda de les vies i baixo cap el Torrent de la Betzuca. Aquí ja no es nota el vent i malgrat la pujada es corre molt millor, a l’ombra i rodejat de pins blancs. El camí s’enfila i deixa el torrent a baix i va paral·lel al camp de golf.
S’acaba el Torrent de la Betzuca, travesso una altra carretera i m’endinso al bosc de Can Bonvilar, un bosc espès d’alzines, roures i algun pi. És un camí estret, amb no masses bones condicions i amb petits baixadors i alguna pujada. Decideixo provar el meu estat de forma i poso el "turbo". Les meves pulsacions pugen ràpidament mentre "volo" baixant per aquesta mena de túnel que formen els arbres al mig del bosc. Les pujades em costen més, sobre tot, una molt costeruda però tampoc van malament. Quan ja he abandonat aquest petit corriol i vaig per una pista ampla, apte per a cotxes al final d’una forta baixada i després d’una corba em trobo de forma sobtada al mig d’un gran fangar i gairebé no tinc temps d’esquivar-ho. Segueixo a bon ritme fins arribar a una hípica.
Aquí afluixo i corro al costat de la carretera del golf buscant recuperar les pulsacions. M’endinso de nou pel camí que passa pel mig del bosc de pins que em tornarà cap a la urbanització i de nou ja soc a la porta de casa.
Pujo les escales, faig 10 minuts d’estiraments, i una dutxa.
Ha estat un bon matí: 40 minuts suaus a 139 pulsacions de mitjana, 17 minuts a ritme mig-alt a 164 pulsacions amb un màxim de 181, i 24 minuts de nou suau a 142 pulsacions.
Sembla que vaig recuperant les bones sensacions.