diumenge, 27 d’abril del 2008

II cursa d’orientació de Togores

Després d’anar atrafegat les dues darreres setmanes, el dissabte sona el despertador a les 6.30, és el dia de la cursa de Togores. Acabem de carregar tot el que necessitem i anem cap el punt de sortida. Mentre marxem tres a posar les fites, altres tres es queden a preparar tota la infraestructura de la sortida, arribada, avituallament, informació i recepció.
Tenim un centenar d’inscripcions. El fet de ser dissabte es nota. Poc després de les 9 comencen a arribar els primers participants, i també algun inscrit de darrer moment. Cal canviar alguna hora de sortida. Poc abans de les 10 surt el primer.
 
Passades les 11 no paren d’arribar. Vinga fer restes. Després de la mala experiència de l’edició anterior amb l’ordinador que al darrer moment no va funcionar, aquest any hem decidit fer-ho tot a mà. Anem penjant les targes amb els resultats. Ja ha arribat gairebé tothom i lliurem els premis als primers i comencen a recollir.
Surto a recollir les fites quan arriben els darrers. Tot s’acaba al voltant de les tres, però encara queda penjar les classificacions, descarregar el cotxe al club, ordenar-ho tot. No és gens fàcil això d’organitzar una cursa. Hi ha molta feina.