dijous, 10 d’abril del 2008

Fita a la platja

Després de gairebé un mes el passat diumenge tornava a les curses d’orientació, una nova cursa del circuït Oros, per seguir aprenent, aquest cop amb mapa nou a prop de Calella. El lloc i el terreny era agradable.
De seguida aconsegueixo orientar el mapa i entro en cursa. Tot són pujades i baixades constants amb fort desnivell. En la major part de les fites la utilització de la brúixola és important. En tot moment domino el mapa i el terreny i em sento còmode cercant el millor camí per assolir les fites.
Cal travessar més d’una vegada tant l’autopista, com la nacional per passos soterranis marcats en el mapa.
En un parell o tres de fites, perdo el trajecte més directe, però immediatament en soc conscient i rectifico amb rapidesa.
El control més divertit és un en plena platja, el 21 a dos d’acabar. Després d’estar corrent tot el matí pel bosc arribo a la platja ben cansat de tantes pujades i malgrat que procuro córrer per la sorra es fa realment difícil i ho faig caminant fins arribar a les roques on està a la fita. Fa bo i hi ha gent banyant-se i prenent el sol. Ens miren estranyats quan passem per allà. No entenen massa què fem corrent amb un paper i una brúixola a la mà. I nosaltres també els mirem a ells.
Després d’aquesta fita toca pujar una bona pila d’escales. No puc més. Em recorda la cursa de l’Alba. Dues fites més i he acabat. Han esta 1-51-24 per 4.200 metres, 23 fites i 275 metres de desnivell declarats, i una cursa més al sac. Tot a punt per la propera cursa de copa d’aquest proper diumenge.