divendres, 27 de novembre de 2009

Sprint Gòtic

Des del primer moment en que vaig veure anunciada aquesta cursa em va agradar la proposta: dues curses sprint un dissabte al matí al bell mig del barri gòtic.
M'agraden les curses d'orientació urbanes. Són curses ràpides amb molt poques dificultats d'orientació i en el que prima és la velocitat entre fita i fita, i la rapidesa de decisió en els itineraris escollits i vigilar de no errar en l'elecció dels carrers per on decideixes passar. M'aniran bé per entrenar la velocitat que tan oblidada tinc darrerament.
Es tractava de dues curses de poc més de 3 km. I amb 15 minuts de descans entre cursa i cursa. Pràcticament he calcat el temps en les dues mànigues, poc més de 26 minuts i això que em semblava que en la segona cursa anava lent i que no podia imprimir la mateixa velocitat que en la primera, però sembla que no ha estat així. També cal considerar que en la primera cursa he fet una petita volta innecessària i a la segona he estat més directe entre fita i fita, ja que coneixia molt millor els carrers i algunes fites es repetien. Els primers han fet 18 i 17 minuts. 
M'ha agradat cercar fites a llocs tan coneguts: plaça Sant Jaume, Catedral, Sant Salvador, plaça Villa Madrid, Plaça del Rei, Plaça Real, Sant Felip Neri, Sant Just i Pastor, ....
És la primera cursa de la sprint Barcelona cup que consta de 5 curses dobles més per diferents zones de la capital.