dimecres, 20 de febrer de 2013

Més erradesLa segona cursa de Copa Catalana d’aquesta temporada és ben a prop de casa, cosa que s’agraeix. Utilitza el mapa de Sant Jeroni de la Murtra entre Santa Coloma de Gramenet i Badalona. És un terreny sorprenent força bo i divertit per una cursa d’orientació i ben prop de zones plenament urbanitzades.
El meu objectiu és millorar la cursa de fa dues setmanes. Surto amb precaució a les primeres fites per entrar bé al mapa i no fer errades des del començament. Malgrat que algunes no les enfilo directament en tot moment estic situat. Potser d’aquesta primera part de la cursa la pitjor és la 5, ja que dono massa voltes en una xarxa de camins per entremig d’un verd 3 fins sortir al camí principal, i un cop allà no aconsegueixo atacar-la per la via més curta.

Foto de Benet Tutusaus

Fins la 14 tot molt bé. Penso atacar la 15 arran de tanca, però rectifico amb la intenció d’estalviar-me desnivell i de fet me l’estalvio però trobo altres fites que em despisten. La descripció dels controls crec que no és del tot precisa i que pot induir a confusió: anant a nivell trobo dues fites abans de trobar la meva. Faig rumb cap a la 16. M’he posat com a línia d’aturada una tanca. A mig camí veig una fita sota un pi enorme, m’aturo i també veig una tanca. Em confonc i penso que m’he passat la fita. No ho acabo d’entendre. La tanca no em quadra amb el mapa, fins que m’adono que aquesta és una altra tanca passa força estona.
He perdut la concentració a partir d’aquí ja perdo temps gairebé en totes les fites fins el final. De nou he superat les dues hores de cursa: 2-03-26 per 6100 metres 20 fites i 245 metres de desnivell. De nou un dels últims de la meva categoria. Malgrat tot m’ho he passat bé, que de fet és del que es tracta.

Foto de Benet Tutusaus