dijous, 7 de febrer del 2013

Ritme lent i un parell d'errades



Ja recuperat de l’esforç de la Mega-Rogaining comença la temporada de Copa Catalana de curses d’orientació a El Bruc, en un terreny amb bones vistes cap a la muntanya de Montserrat. No m’ho esperava però tinc sensació que fa molt de fred. 
No sé si és pel canvi d’escala de 1/25000 de la Rogaining al 1/10000, però ja perdo molt de temps en la primera fita. La veritat és que no sabria explicar que és el que vaig fer. La següents fites em van bé, encara que a la 4 avanço lentament pel mig del bosc. Segurament hi havia una millor opció.
Arribo al corriol, que està per sobre de la 5, però no sé a quina alçada estic. Erro la meva percepció i em desplaço en la direcció contrària on estava la fita. Torno a perdre molt de temps. A partir d’aquí la resta em resulta fàcil. En alguns trams em vaig trobant amb el Bernat. És una zona en la que es pot córrer molt, però no tinc gas. No em trobo cansat, però no tinc velocitat i simplement només puc trotar. Gaudeixo de l’entorn i de la silueta al fons de Montserrat. M’hauria agradat poder imprimir un millor ritme però no ha estat possible. Acabo amb 2-03-47 per fer 6900 metres, 15 fites i 230 m. de desnivell.
Amb les dues errades del principi de ben segur que hauré perdut uns 20 minuts. No he doblat el temps del primer per ben poc. He estat l’últim classificat. Ho tinc fàcil per millorar aquesta temporada.


2 comentaris:

Dioni Tulipán ha dit...

Ànims Ricard..sí, ara ho tens més fàcil per millorar!

Ricard Masferrer ha dit...

El més important no és el resultat final de la cursa sinó que m'ho passo molt bé fent-la.