dimecres, 4 de gener del 2012

Portes

Fa temps que fotografio portes de tot tipus i algunes finestres que em criden l'atenció. Aquí us en deixo una mostra.



4 comentaris:

Joel ha dit...

Algunes molt xules... jo trobo que les millors imatges de portes i finestres són aquelles que mostren contrast de llums i de formes...

Ricard Masferrer ha dit...

De fet és quelcom que va començar de casualitat i ara quan ho recordo i porto la càmera vaig ampliant la col·lecció. És divertit.

Jesús ha dit...

Felicidades por las fotos, bonita afición, yo cuando visito los tipicos pobles de la Catalunya profunda (de fet la meva sogra es de "Montclar d'Urgell", al costat d'Artesa de Segre), también hago fotos a las puertas y los paños. Per cert la musica que sonaba ¿qui son?.
Por cierto te envio a tu correo una foto de un triptico de unas puertas de DUBLIN, nada que ver con las de aquí, allí utilizan mucho el color, échales un vistazo y sabrás de que te hablo.
Y hace un par de años, el calendario de la empresa donde trabajo, se hizo con fotos mías que realice en un pueblo de la "VALL D'EN BAS", que se llama JOANETES. Como sobraron unos cuantos ya te traeré uno, hay fotos de puertas, barandas, etc....

Ricard Masferrer ha dit...

Hola Jesús,
La música és de Yes, un grup del que s'anomenava rock simfònic de finals dels 70. Com pots veure la major part de les portes són de pobles.
Conec Irlanda de quan era jove, molt jove. Vaig estar un mes voltant per allà amb la tenda a l'esquena. Un lloc molt bonic. I també conec Joanetes. L'estiu passat em vaig dedicar a conèixer les muntanyes de la zona.
Les portes i les finestres són uns objectes molt simbòlics. Estan tancats, però són el lloc per on podem penetrar al món d'altres persones. Sempre que les fotografio la pregunta és que hi ha al darrera ?