diumenge, 1 de gener del 2006

Una Sant Silvestre diferent

La d’ahir va ser una Sant Silvestre diferent i em va agradar. Era alguna cosa més que una trobada d’amics a qui els hi agrada córrer, però no arribava a ser una cursa competitiva. A la font de Jonqueres de Sabadell ens varem reunir una cinquantena d’afeccionats al córrer per acomiadar l’any practicant l’esport que tan ens agrada. L’objectiu era fer 50 minuts al costat del riu Ripoll cadascú al seu ritme. Estava marcat fins el km. 6 per tal de facilitar la regulació dels diferents ritmes.
Allà estàvem amb els germans Miquel i EL Xavi S. disposats a córrer de pressa, però sense arribar a un ritme de cursa competitva. Varem fer tota la cursa junts. La primera part en direcció a la Bassa de Sant Oleguer era de baixada i els km. sortien a 4-35, mentre fèiem petar la xerrada i organitzàvem els nostres objectius per aquest nou any que estava a punt de començar.
Arribem al km 5 amb 23 minuts i decidim donar mitja volta i tornar, tot pensant que a la pujada anirem més lents. Altres van arribar fins el km. 6 i altres van girar molt abans que nosaltres. En la nostra tornada cap a l’arribada ens anem trobant altres companys i companyes i ens anem reagrupant. Aviat veiem que no hem calculat prou bé i quan falten 2 km. per arribar al final només portem 38 minuts de cursa. Ens queden 12 minuts, i per tant, hem de fer els 2 km. que resten a 6 minuts el km. Malgrat que reduïm la marxa entrem en el darrer km. amb 43 minuts.
Al final poc abans d’arribar hem de tornar enrere per complir l’objectiu dels 50 minuts. No som els únics que ho hem de fer. Entre el 49 i el 51 i poc arribem tots i totes.
És el moment per les fotos pel repartiment de samarretes i sudaderes (2 per tots), beure, primer begudes isotòniques i després cava català i desitjar-nos un bon any 2006 i moltes curses i cap a casa a seguir la festa.