dissabte, 14 de juliol de 2012

Mals inicis de cursa

De nou un cap de setmana amb dues curses d'orientació, aquesta vegada a Vilallonga de Ter on ja havia corregut fa tres anys. Els dos dies he començat molt malament la cursa, perden temps a la primera fita. 
El dissabte miro el mapa, no veig el cercle i encara no sé ben bé per quina raó penso que no han pintat el cercle i em dirigeixo cap on hi ha el número. Em trobo amb una fita que evidentment no és la meva. Aleshores veig el cercle al mapa i rectifico. Perdo uns 3 minuts. No m'havia passat mai. De la resta de la cursa quedo prou satisfet. És un terreny molt obert, però amb zones de falgueres, esbarzers i ortigues molt altes que fan molt difícil moure's, i que al mateix temps en alguns moments oculten les fites, però on aconsegueixo anar força ràpid per acabar 16è de 22 amb 47-34 i quedant lluny de doblar el temps del primer.

H40

El diumenge torno a equivocar-me només començar, amb una mala opció d'itinerari per arribar a la fita 1 que implica donar molta volta i fer més desnivell del necessari. A resultes de tot plegat perdo més de 10 minuts que seran un important llast. A partir d'aquí cal salvar un desnivell molt important que en alguns moments es fa molt feixuc. Després entrem en una zona de terreny obert amb petits boscos pel mig on no és gens fàcil orientar-se en alguns moments. Tret de la fita 5 salvo força bé la resta d'esculls d'aquesta primera zona de cursa que acaba amb la fita 9. A partir d'aquí hi ha dues tirades llargues que ens porten, primer per pla i després en una vertiginosa baixada fins a la segona part de la cursa amb els darreres fites on no prenc pas la millor opció per superar un profund tàlveg amb rierol inclòs. Finalment gaudeixo de córrer els darrers metres per camí asfaltat i en baixada. Arribo cansat amb 2 hores 17 minuts, sense doblar de nou el temps del primer, 13è de 16.
Malgrat no haver assolir uns mals resultats finals no acabo satisfet de cap de les dues curses on a part de les importants errades de l'inici de cursa, hi ha massa detalls en els que tinc que millorar.