dilluns, 6 d’agost del 2007

The travel

El viatge es llarg, llarg. Surto de casa a les 8 i no soc a Broadstairs fins al cap de 12 hores. Primer es arribar a l'aeroport de Girona amb autobus fins a l'estacio, tren fins a Barcelona i despres l'autocar. Sort que a l'autocar estan de revival amb The Doobbie Brothers, Bod Marley i altres i passo una bona estona. Tambe aprofito per llegir. A l'aeroport tambe l'espera es llarga fins que l'avio s'enlaira definitivament. Es repeteix el revival, aquest cop amb America i el seu Horse without no name. 
El viatge en avio en si son dues horetes de res, pero un cop soc a Stansted Airport i despres dels tramits habituals que no son massa llargs ni pesats, comenca una altra bona excursio fins arribar a la casa on m'hostetjare per dues setmanes. Tren fins a London. Un cop alla underground amb canvi d'estacio inclosa fins a la famosa London Victoria per alla agafar el tren que em portara fins al meu poble angles per aquesta quinzena. Al final seran 5 hores mes despres de la meva arribada en terra anglesa. Al final ja comencava a estar cansat de llegir i de tot i nomes tenia ganes d'arribar.
Ja soc a Anglaterra. La primera sorpresa son els carrets que passen en el tren oferenint begudes i menjar 
La veritat es que aquest viatge s'ha convertit en una mena parentesi en la vida, com una mena de temps inexistent, pero que d'alguna manera he aprofitat tambe per llegir, pensar, estar amb mi mateix, pero s'ha fet excesivament llarg.
Dema sera un altre dia!
PD. Escric des d'un teclat sense accents ni c trencada. Sorry